Als je met je bedrijf 'vriend van SKI Experience' wilt worden heb je de keuze uit onderstaande 4 pakketten. Stuur een mail met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van 'vriend van SKI Experience' .Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Pakket 1:

8 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding van op website(logo met doorlink) + nieuwsbrief(6x) + SE presentatie

Prijs € 1195,00 ex BTW

 

Pakket 2:

6 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding website(logo met doorlink) + nieuwsbrief(6x)

Prijs € 895,00 ex BTW

 

Pakket 3:

4 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding website(logo met doorlink) + nieuwsbrief(6x)

Prijs € 595,00 ex BTW

 

Pakket 4:

2 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding website (logo met doorlink)

Prijs € 295,00 ex BTW

 

Het platform SKI Experience:

SKI Experience is de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een uniek skitrainings evenement. Ruim 1500 skiërs hebben onze evenementen met veel plezier bezocht om de eigen vaardigheden bij te schaven en om met vrienden/familie en/of relaties een intensieve funbeleving te hebben. Door onze samenwerking met o.a. Atomic, de Nederlandse Ski vereniging, Snowworld, Duijvestein en Snowtime travel, waar wij o.a. op de evenementenkalender staan, hebben wij een nationaal bereik.

Op het gebied website en sociale media werken we samen met DSD automatisering waardoor we strategisch goed vertegenwoordigd zijn op het internet. Wij hebben een sterke propositie op facebook en de persoonlijke netwerken van onze coaches zetten wij in bij onze marketing activiteiten.

Daarnaast hebben wij 1500 individuele deelnemers die met veel plezier onze evenementen hebben bezocht en in hun netwerken vertellen over de evenementen van SKI Experience.

 

Al met al, een zeer aantrekkelijk marketingplatform voor u en uw bedrijf. Uw reclame-uiting tijdens onze evenementen, in welke vorm dan ook, zal ‘sneeuwstormige’ aandacht krijgen.

De allerleukste manier om beter te gaan skiën

SKIexperienceNL Lekker hoor. Nu is het dé tijd om je in te schrijven voor een Techniek trainingsdag bij SKI Experience. Vanaf 11 Ja… https://t.co/nlH9BP0Upa
SKIexperienceNL Dit zijn de betere berichten. Kun je niet wachten en duurt het nog even voordat je richting de Alpen gaat. We hebbe… https://t.co/0pv45q70DB
SKIexperienceNL Onze nieuwsbrief is er weer. Leuke nieuwtjes en actis https://t.co/fE2PjS6PRK https://t.co/L2ae3qeY6W
SKIexperienceNL Uitproberen kan tijdens de Dutchweek. Ga met ons mee en beleef een fantastische week. https://t.co/vx7ePZ5JrM https://t.co/koRLSLzWBl